fbpx
Сьогодні
11:20 15 Жов 2023

У Херсоні пролунав потужний вибух: у деяких районах міста зникло світло

Фото: З відкритих джерел

Уранці, 15 жовтня, у Херсоні прогримів потужний вибух, внаслідок чого у деяких районах обласного центру зникла електрика, почалися також перебої з водопостачанням.

Про це повідомив керівник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, пише Рубрика.

Як розповів очільник військової адміністрації, інформацію щодо вибуху уточнюють та закликав дочекатися офіційних повідомлень.

"У Херсоні пролунав потужний вибух! Одразу після цього у деяких районах міста зникла електрика, є перебої з водою. Інформація уточнюється. Чекайте офіційних повідомлень", – написав Мрочко о 10:30.

Нагдаємо, що 14 жовтня, за даними Херсонської МВА, російські війська 27 разів обстріляли Херсонську міську територіальну громаду.

"Ураження зафіксовані у Херсоні, Антонівці, Інженерному, Наддніпрянському та Садовому. Вночі противник здійснив артилерійський обстріл Херсона та мінометний обстріл Наддніпрянського. Внаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу у Херсонській МТГ постраждалих немає", – розповідав Мрочко вранці.

Загалом по області окупанти здійснили 14 жовтня 107 обстрілів, використавши 622 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, ПТРК, АГС, СПГ, авіації та БПЛА.

"Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; будівлю навчального закладу, будинок культури, пошту та магазин у Херсонському районі; підприємство та територію ринку у Херсоні. Через російську агресію 2 людини загинули, ще 2 – дістали поранення", наголосив вранці 15 жовтня очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у ніч проти 15 жовтня окупанти завдали удару по Харківщині. Ворог скинув керовану авіабомбу на село Дружелюбівка Ізюмського району.

Загинули 57-річний чоловік та 54-річна жінка. Крім того, одна місцева мешканка отримала поранення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: