fbpx
Сьогодні
Фото, відео 23:01 14 Жов 2023

В Ірпені благодійники відкрили соціальну їдальню: у чому рішення

Фото: facebook/kravchukirpin

В Ірпені на Київщині запрацювала соціальна їдальня. Щодня в ній готуватимуть безплатні обіди для майже пів тисячі людей із вразливих категорій населення.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на першого заступника міського голови Андрія Кравчука.

У чому проблема?

"Ці люди, на жаль, не завжди можуть приготувати собі гарячий обід з кількох страв. Тому, такі їдальні критично потрібні нашій громаді", — прокоментував ініціативу мер Ірпеня. 

Яке рішення?

Соціальна їдальня запрацювала на базі Ірпінського фахового коледжу НУБіП. Прийти поїсти туди можна у будні з 12:00 до 15:00.

Даний проєкт реалізовано за підтримки іспанської благодійної організації «БФ Ремар Україна», народного депутата України Костянтина Бондарєва у співпраці з Ірпінською міською радою.

В Ірпені благодійники відкрили соціальну їдальню

Фото: facebook/kravchukirpin

Основним напрямком діяльності БО «БФ Ремар Україна» в Ірпені стало забезпечення гарячими обідами тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, у тому числі й в результаті російської агресії проти України.

Як це працює?

Гарячими обідами пригощатимуть ірпінців, які опинились у складних життєвих обставинах, зокрема, через агресію Росії. Тут зможуть харчуватись переселенці, пенсіонери, люди з інвалідністю, інші соціально незахищені категорії громадян.

В Ірпені благодійники відкрили соціальну їдальню

Фото: facebook/kravchukirpin

В день волонтери готуватимуть гарячі обіди на близько 500 людей. Містяни можуть отримати місячні талони на відвідування їдальні. Для цього треба звернутися до Управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: