fbpx
Сьогодні
18:28 14 Жов 2023

Кабмін виділив 62 млрд грн на програми відновлення після російської агресії, – Шмигаль

English version here

Фото: Урядовий портал

З Фонду ліквідації наслідків збройної агресії було виділено на різні програми відновлення 62,3 млрд грн, з яких  майже 1,7 млрд передбачено на Сумську область, а 673 млн — на Чернігівську.

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Президії Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України, що було присвячене питанням Сумської та Чернігівської областей.

За словами премʼєра, спільними пріоритетами центральної влади, регіонів та громад зараз є завершення підготовки до зими, старт та успішне проходження опалювального сезону, відновлення та забезпечення соціальної складової.

"З Фонду ліквідації наслідків збройної агресії було виділено на різні програми відновлення 62,3 млрд грн. З них майже 1,7 млрд передбачено на Сумську область, 673 млн — на Чернігівську", – зазначив Шмигаль. 

Відповідно, ОВА прозвітували про високий рівень готовності до опалювального сезону: на Чернігівщині — 99,5%, на Сумщині — 99,1%.

Також Шмигаль наголосив, що продовжується робота щодо розгортання мережі Пунктів незламності. На території Чернігівської області їх створено 330, в Сумській — 541.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: