fbpx
Сьогодні
16:42 11 Жов 2023

Армія рф випустила по Авдіївці близько 10 ракет: влучили в багатоповерхівки та коксохімічний завод, є постраждалі

English version here

Сьогодні, 11 жовтня, Авдіївка, що у Донецькій області зазнала масованої атаки армії рф. Окупанти атакували місто близько 10 ракетами. Відомо про одного загиблого, є поранені.

Про це в ефірі телемарафону розповів голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, пише Рубрика.

«Сьогодні, на жаль, підтверджено точно вже один загиблий чоловік 38-го року народження, один поранений 97 року народження. Жінка поранена приблизно 35 років. І під завалами після ракетного удару скоріш за все ще дві людини, літній чоловік і жінка також похилого віку», – розповів Барабаш.

За його словами, у результаті обстрілу є влучання в багатоповерхові житлові будинки та територію Авдіївського коксохімічного заводу.

«Сьогодні трохи простіше з тим, що вони (російські окупанти – ред.) не використовують техніку, здебільшого штормують великими кількостями груп по 20-30 осіб з різних напрямків»,- зазначив голова Авдіївської МВА.

Він підтвердив, що розпочалась нова битва за Авдіївку.

«Можна стверджувати, що дійсно, досить велике таке протистояння починається саме на нашому напрямку», – зауважив Барабаш.

Крім того, вчора, 10 жовтня, місто зазнало масованих авіаційних, артилерійських і танкових обстрілів, які тривали упродовж усього дня. На щастя вдалося уникнути жнртв і постраждалих серед цивільних.

"Вчора дякувати богу якийсь інстинкт самозбереження у людей, вчора не було поранених і загиблих, скоріш за все вони просто чули це, що відбувається навколо міста з ночі, і тому не виходили", – йдеться у заяві.

Ситуація навколо Авдіївки

За даними Генштабу, на Авдіївському напрямку російські загарбники силами до трьох батальйонів за підтримки танків і броньованих машин активізували наступальні дії в районах Авдіївки, Тоненького, Кераміка та Первомайського Донецької області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: