fbpx
Сьогодні
15:10 07 Жов 2023

Доброта без кордонів: стартує Урок доброти від Happy Paw

English version here

Вже шостий рік поспіль українські школи проводять Урок доброти, який організовує благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам Happy Paw.

Про це інформує Рубрика.

Захід присвячений Всесвітньому Дню захисту тварин (який відзначають 4 жовтня) та щорічно залучає понад 2000 навчальних закладів з усієї України. 

 Цього року ІV Міжнародний урок доброти пройде 4-11 жовтня

Метою проведення Уроку доброти є підвищення обізнаності дітей про права і добробут тварин, а саме домашніх і безхатніх котів і собак. Урок доброти є не лише антистресовим для дітей, а й дарує школярам відчуття єдності у площині добра, виховує важливі людські якості — відповідальність, гуманність та альтруїзм. Саме ті якості, які відрізняють цивілізоване суспільство від суспільства невігластва та дикунства.

Подати заявку від імені школи на участь в Уроці доброти можна за посиланням:

https://bit.ly/urokdobra

Проведення заходу та методичні матеріали від фонду офіційно рекомендовані МОН України.

 З  2019 року Урок доброти набув міжнародного статусу, залучивши закордонні навчальні заклади з більш ніж 10 країн світу. 

У 2022 році до Уроку доброти долучились 2027 навчальних закладів з 1118 населених пунктів провівши 15 078 уроків присвячених чотирилапим друзям.

Детальніше про ІV Міжнародний урок доброти: https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/29063

Нагадаємо, київські волонтери зібрали кошти на будівництво вольєрів для тварин, евакуйованих із зони бойових дій. Тому що одним з викликів, які війна поставила перед усіма нами, є захист та порятунок тварин. Сьогодні допомога чотирилапим повною мірою лягла на плечі волонтерів та небайдужих людей.

Також розповідала Рубрика, що благодійний фонд BGV передав 4 т кормів для тварин у Гостомельському притулку.

Окрім того, повідомлялось, що Укрпошта на гроші, зібрані від продажу марки із псом Патроном, відновила вольєри для тварин Гостомельського притулку, який був зруйнований через обстріли російських окупантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: