fbpx
Сьогодні
Фото 19:57 30 Вер 2023

росіяни скинули керовану авіабомбу на Костянтинівку: поранено 13-річну дитину

Російські обстріли не припиняються ні на день — ворог цілеспрямовано б'є по цивільним. Сьогодні, 30 вересня, російські окупанти скинули авіабомбу на Костянтинівку. У результаті ворожої атаки в місті поранено дитину.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігоря Мороза.

росіяни скинули керовану авіабомбу на Костянтинівку

«На Костянтинівку росіяни скинули керовану авіабомбу — поранили 13-річну дитину. На щастя, травми у хлопця легкі — йому надають всю необхідну медичну допомогу. Внаслідок удару пошкоджено 17 приватних будинків, багатоповерхівку, підприємство, лінію електропередач і 2 автомобілі», – йдеться в повідомленні.

росіяни скинули керовану авіабомбу на Костянтинівку

Крім того, за інформацією чиновника, в Очеретиному під удар потрапило підприємство, від обстрілу зайнялася суха трава. У Новоселівці Першій російська артилерія вгатила по школі — снаряд влучив у дах, пошкоджено декілька класних кімнат. Також постраждала трансформаторна підстанція — без електрики залишилися 5 сіл громади.

росіяни скинули керовану авіабомбу на Костянтинівку

Нагадаємо, що раніше Донецька обласна прокуратура повідомляла, що днями росіяни скинули авіабомби на Костянтинівку, внаслідок вибухів отримали поранення троє чоловіків віком від 37 до 60 років.

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: