fbpx
Сьогодні
Відео 14:47 30 Вер 2023

Рішення для перемоги: партію медичних позашляховиків передали Нідерланди прикордонникам

English version here

Фото: ДПСУ

Українським прикордонникам нідерландська компанія передала шість потужних позашляховиків Toyota Land Cruiser 70, які спеціально пристосовані до екстреної медичної допомоги.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі, пише Рубрика.

У чому проблема?

На передовій є дуже важливим надати медичну допомогу українським оборонцям вчасно. Оскільки через велику втрату крові військовий може померти.

Для цього мало мати під рукою медику чи побратиму, що знаходиться поряд з пораненим бійцем, необхідний медичний матеріал. Дуже важливо вчасно та швидко евакуювати з поля бою та довезти до стабілізаційного пункту, а далі до найближчого шпиталю.

"Від швидкості евакуації залежить життя пораненого бійця, а також і самої команди, яка її проводить", наголосили прикордонники

Яке рішення?

Компанія з Нідерландів передала українським прикордонникам шість потужних позашляховиків Toyota Land Cruiser 70, які спеціально пристосовані до екстреної медичної допомоги.

Як це працює?

Автомобілі обладнані усім необхідним та дають змогу евакуювати поранених безпосередньо з поля бою.

"Автомобілі відіграють одну з ключових ролей. Надані іноземними партнерами Toyota Land Cruiser 70 – потужні автомобілі, які спеціально пристосовані до екстреної медичної допомоги й мають необхідне оснащення для оперативної евакуації поранених", підкреслили в повідомленні.

Зазначають, що Toyota Land Cruiser 70-ї серії — це сімейство позашляховиків, що виготовляються компанією майже без змін з 1984 року.

Вони вирізняються надзвичайно високою надійністю та хорошою прохідністю, мають просту і надійну конструкцію.

Такі авто широко використовують військові, рятувальники, медики у багатьох країнах світу.

Нагадаємо, Нідерланди планують поставити Україні набори для експрес-тестів ДНК, щоб українські діти, викрадені країною-агресоркою, могли бути якнайшвидше ідентифіковані та возз'єднані з родинами.

Окрім того, Бельгія, Нідерланди та Люксембург найближчим часом планують передати Україні бронетранспортери М113, вони необхідні для контрнаступу захисників, кількість не розголошується.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: