fbpx
Сьогодні
21:50 30 Вер 2023

Кількість постраждалих унаслідок розгерметизації нафтопроводу на Франківщині зросла до дев'яти: У важкому стані двоє хлопців

У селищі Стримба в Івано-Франківській області після розгерметизації на газопроводі та пожежі кількість постраждалих збільшилася до дев'яти. Наразі рятувальники закінчили обробляти залишки нафтопродуктів сорбентом.

Тані дані оприлюднила ДСНС, повідомляє Рубрика.

"Івано-Франківська область: розгерметизація нафтопроводу. Кількість постраждалих збільшилася до дев'яти. Станом на 20:20 поблизу с. Стримба Надвірнянського району в місцевому потічку здійснено обробку залишків нафтопродуктів сорбентом. Облаштовано сім бонових огороджень загальною довжиною 14 м. ", – йдеться у повідомленні.

Постраждало 9 осіб, з яких 5 госпіталізовано, з них – 2 дітей.

Роботи завершено. На місці чергують 13 осіб та 4 одиниці техніки ДСНС.

Внаслідок інциденту постраждали 9 людей. У важкому стані двоє хлопчиків. У них значні площі опіків тіла. Одного з них доставлено до Івано-Франківської обласної лікарні. Зараз медики роблять все можливе, щоби стабілізувати стан другої дитини й транспортувати до ОДКЛ.

Госпіталізовано і трьох дорослих 1984 року народження, 1988 р.н., 1965 р.н. Двоє з них перебувають у важкому стані, ще одна людина – у середньому ступені важкості. В усіх постраждалих – опікові травми. Їх було доставлено до найближчої лікарні.

Ще четверо постраждалих оглянули медики, які працювали на місці події. У людей виявлено незначні опіки й надано необхідну медичну допомогу. Від госпіталізації вони відмовились.

Відповідні служби продовжують працювати.

Що відомо про вибух під Івано-Франківськом

Поблизу села Стримба Надвірнянського району Івано-Франківської області 30 вересня о 17:00 стався прорив нафтопроводу діаметром 150 мм. Нафтопродукти розлилися та загорілися вздовж потічка на площі 100 квадратних метрів. Також вогонь поширився на приватний будинок.

О 17:54 вдалося ліквідувати пожежу. На місці розливу нафтопродуктів рятувальники почали обробку сорбентом.

Як розповів голова Надвірнянської міської ради Зіновій Андрійович, нафтопровід, на якому трапилась надзвичайна подія, кілька разів лагодили.

Причини прориву з'ясовуються. Відповідні служби продовжують працювати на місці події.

Кількість постраждалих станом на 20:20 зросла до 9 осіб. У важкому стані двоє хлопців. Їм надають медичну допомогу.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: