fbpx
Сьогодні
15:59 28 Вер 2023

Українським захисникам відправили понад 1700 безпілотників від Армії дронів

English version here

У межах проєкту "Армія дронів" військовим на фронт відправили понад 1700 безпілотників.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова.

За його словами, в межах ініціативи Армія дронів бійцям ЗСУ відправили понад 1700 безпілотників. Зокрема, це ударні Vampire, FPV-дрони Phoenix, швидкісні Penguin, Avenger, Mavic та Matrice.

«Передаємо також секретних пташок, які вже показали результати на полі бою. Скоро їхню роботу відчують на собі окупанти, а ви дізнаєтеся про це з новин.

Дрони допоможуть Силам оборони проводити розвідку, знищувати ворожу техніку та рятувати найцінніше — життя наших воїнів. Тільки за минулий місяць оператори вразили 780 одиниць техніки. Далі — більше.

Продовжуємо забезпечувати безпілотниками всі напрямки фронту та масштабувати виробництво українських пташок», – йдеться у повідомленні.

Про Армію дронів

У липні 2022 року стало відомо, що Міністерство цифрової трансформації, Генштаб ЗСУ та платформа UNITED24 збирають Армію дронів для українських військових. Це комплексна програма, у межах якої запланована системна закупівля дронів, їхній ремонт та курси навчання фахівців.

Аби допомогти ЗСУ і долучитися до збору достатньо переказати кошти через платформу UNITED24. Або передати армії власний дрон.

Нагадаємо, пасажири, які подорожують потягами Укрзалізниці, зібрали понад мільйон гривень на FPV-дрони «Грім» для Сил оборони України.

Окрім того, у межах проєкту «Армія дронів» підготували ще понад 3 тисячі операторів БПЛА за липень.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: