fbpx
Сьогодні
Фото 20:22 26 Вер 2023

Канадські військові показали, як навчають українських захисників необхідним на полі бою навичкам

Фото: CAF with Ukraine

У Збройних силах Канади показали, як канадські військовослужбовці навчають українських захисників необхідним на полі бою навичкам.

Канадські військові показали

Фото: CAF with Ukraine

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на канадську тренувальну місію UNIFIER у соцмережі Х.

"Навички, отримані від бойових інженерів Збройних сил Канади на тренуваннях у рамках операції UNIFIER, допоможуть саперам ЗСУ зробити середовище безпечнішим для роботи та пересування військових", – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у рамках операції UNIFIER канадські військовослужбовці з 2015-го року навчили навичкам сучасного бою більше 37 тис. українських військових. Після початку повномасштабного російського вторгнення канадські інструктори залишили територію України, однак за кілька місяців навчання були відновлені у Великій Британії, Польщі та Латвії.

Канадські військові показали

Фото: CAF with Ukraine

Довідка

Повідомляють, що у межах операції UNIFIER канадські військовослужбовці з 2015-го року навчили 37 тисяч українських військових.

Після початку повномасштабного російського вторгнення, канадські інструктори покинули територію України, однак за кілька місяців навчання відновили у Великій Британії, Польщі та Латвії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: