fbpx
Сьогодні
Відео 12:07 22 Вер 2023

На Миколаївщині й Дніпропетровщині сьогодні вночі працювала ППО

Фото: Ілюстративне

Сьогодні вночі, 22 вересня, у Миколаївській області працювали сили протиповітряної оборони. Також у небі над Дніпропетровською областю сили протиповітряної оборони збили російський безпілотник.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Телеграм начальника Миколаївської ОВА Віталія Кіма та Telegram глави Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

  • Дніпропетровська область

Російський безпілотник збили сили протиповітряної оборони у небі над Дніпропетровською областю.

"Мінус ворожий безпілотник. Ще одна "пташка" агресора доліталася. Наші захисники збили її в небі над областю", – написав Лисак.

  • Миколаївська область

Сьогодні вночі, 22 вересня, у Миколаївській області також працювали сили протиповітряної оборони.

Віталій Кім обіцяв повідомити результати роботи ППО згодом.

При цьому Кім зауважив, що напередодні у Баштанському районі уламки збитої силами протиповітряної оборони ворожої цілі пошкодили три житлові будинки, гараж і господарчу споруду.

Незначні тілесні ушкодження дістали дві жінки. Медичну допомогу їм надали на місці.

Також вчора об 11:25 артилерійські обстріли фіксувалися по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає, зазначив Кім.

Вдень 21 вересня, о 14:30, артилерійських обстрілів зазнало село Солончаки Куцурубської громади. Горіли суха трава і чагарники. Постраждалих немає.

Як додав очільник ОВА, у Миколаєві, Первомайському та Вознесенському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, ввечері 21 вересня російські загарбники атакували в Одеській області Білгород-Дністровський район ракетами "Онікс", є влучання в рекреаційну інфраструктуру.

Довідка

Як повідомлялось, російська армія вчора, 21 вересня, атакувала Україну десятками крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55.  Для проведення нападу росія залучила десять літаків Ту-95мс.

російські терористи випустили по Україні 43 ракети зі стратегічної авіації. Сили протиповітряної оборони збили 38 з них, але у деяких регіонах були "прильоти".

"Укренерго" повідомило, що це була перша за останні пів року атака на енергетику. Зафіксовані пошкодження у Рівненській та Житомирській областях.

У Києві прямих влучань не було, але уламки збитих ракет впали у декількох районах. Відомо, що внаслідок атаки постраждали щонайменше сім осіб, кількох госпіталізували.

Командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони уночі 21 вересня.

"Бойова робота підрозділів зенітних ракетних військПовітряних Силуночі 21 вересня 2023 року", – зазначив Олещук в описі до відео.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: