fbpx
Сьогодні
22:52 22 Вер 2023

Кількість постраждалих від ракетного удару по Кременчуку зросла до 31, серед них троє – діти

У Кременчуку завершилися пошукові роботи. У результаті ракетної атаки постраждала 31 людина, серед них троє дітей.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на голову Полтавської ОВА Дмитра Луніна.

"Пошукові роботи завершено. У результаті ракетної атаки по Кременчуку постраждала 31 людина, серед них троє дітей. 16 людей довелося госпіталізувати, їм надають допомогу медики. Одна людина загинула", – написав йдеться у повідомленні.

За словами голови ОВА, внаслідок обстрілу також постраждали навколишні будівлі. Завтра в місті працюватиме профільна комісія, яка обстежить обʼєкти і зафіксує всі пошкодження. Люди, чиє майно постраждало, отримають компенсації. Фінансування забезпечимо з обласного та місцевого бюджетів.

"Співчуття рідним загиблого. Зло обовʼязково буде покарано!" – резюмував Лунін.

Також неподалік від місця удару розгорнули наметове містечко, є підвезення води, харчування та чергування медиків, повідомляє міський голова Кременчука Віталій Малецький.

постраждалих від ракетного удару по Кременчуку

"Неподалік місця подій розгорнули намети забезпечення працівників екстрених служб та працівників, залучених до ліквідації наслідків. Забезпечили питну воду, харчування, засоби індивідуального захисту, чергування медпрацівника", – написав він.

постраждалих від ракетного удару по Кременчуку

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, сьогодні у другій половині дня у Кременчуці пролунали вибухи. До цього Повітряні сили ЗСУ повідомляли про крилату ракету, яка рухалася у напрямку міста.

Це вже вдруге за тиждень росіяни ціляться по Кременчуку. Так, вночі 20 вересня загарбники обстріляли Кременчуцький нафтопереробний завод в Полтавській області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: