fbpx
Сьогодні
11:24 20 Вер 2023

У росії розбився черговий літак, на цей раз винищувач Су-34

Фото: З відкритих джерел

Уранці 20 вересня у Воронезькій області російської федерації впав черговий літак – винищувач Су-34.

Про це пишуть російські пропагандистські видання "РИА Новости" і ТАСС із посиланням на Міноборони РФ.

"Близько 10:00 при виконанні планового навчально-тренувального польоту зазнав аварії літак Су-34. Екіпаж літака у складі двох людей катапультувався та був евакуйований на аеродром базування. Загрози їхньому здоров'ю немає", зазначили у повідомленні.

У Міноборони зазначили, що літак летів без боєкомплекту і впав далеко від населених пунктів. Попередньою причиною аварії вважають технічну несправність.

Як повідомляють, екіпаж із двох осіб встиг катапультуватися. Його евакуювали з місця події.

Нагадаємо, що в росії регулярно стаються аварії з військовими літаками. Попередня така авіакатастрофа відбулася нещодавно – 12 вересня у Волгоградській області упав Су-24М.

Також, у Новосибірській області рф екстрено сів на ґрунт пасажирський літак зі 165 людьми на борту, постраждалих немає. За попередньою інформацією, у судна відмовила гідросистема.

Як писала Рубрика, окупанти розробили нове укриття літаків для захисту від українських дронів.

Оскільки, 27 серпня військова контррозвідка СБУ атакувала військовий аеродром у Курську використовуючи "картонні" дрони з уламково-фугасною бойовою частиною.

В Головному управлінні розвідки України підтвердили, що також на аеродромі у Пскові було знищено та пошкоджено літаки окупантів. Попередньо ліквідовано чотири транспортні Іл-76.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: