fbpx
Сьогодні
Відео, фото 11:58 18 Вер 2023

Рятувальник у пам’ять про своїх загиблих на війні колег пробіг 62,7 км у повному спорядженні: як працює це рішення

English version here

Фото: МВС України

Рятувальник Володимир Сковородка встановив новий рекорд України пробігши у Києві в повному спорядженні, вага якого понад 25 кг 50-кілометрову дистанцію. Після рекорду рятувальник пробіг ще 12,7 км.

Про це повідомили у пресслужбі МВС України, пише Рубрика.

У чому проблема?

Від початку широкомасштабного вторгнення через обстріли росіян під час ліквідації наслідків ракетних ударів загинули 78 працівників ДСНС та 280 отримали поранення.

Варто зазначити, що рятувальники захищені міжнародними конвенціями, оскільки не ведуть бойових дій, а виїжджають для порятунку людей та надання допомоги.

росіяни ігнорують міжнародні конвенції.

Зауважимо, що за 500 днів війни ДСНС здійснила 104 тисячі виїздів та врятувала 4 тисяч людей.

Яке рішення?

Рятувальник Володимир Сковородка пробіг у столиці в повному спорядженні, вага якого понад 25 кг 50-кілометрову дистанцію і встановив новий рекорд України. Після рекорду рятувальник пробіг ще 12,7 км.

"Подолання такої відстані має продемонструвати силу та витривалість українських рятувальників, які першими приходять на порятунок. Забіг присвячується пам'яті загиблих рятувальників та цивільних, які стали жертвами російських бомбардувань",– зауважується МВС України.

Фото: МВС України

Як це працює?

Зазначається, що подолання такої відстані має продемонструвати силу та витривалість українських рятувальників, які першими приходять на порятунок.

Маршрут пробігу був побудований у такий спосіб, щоб привернути увагу людей до місць влучань окупантів по столиці України.

Забіг присвячується пам'яті загиблих рятувальників та цивільних, які стали жертвами російських бомбардувань.

Протягом забігу тривав благодійний збір на потреби рятувальників ДСНС України.

Фото: МВС України

Нагадаємо, що 18 вересня в Міжнародному суді ООН в Гаазі розпочнуться слухання щодо позову України проти росії, у якому йдеться про порушення Конвенції 1948 року про запобігання злочину геноциду та покарання за нього.

Також повідомлялось, що в Україні 17 вересня відзначали День рятувальника.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: