fbpx
Сьогодні
Відео 20:57 17 Вер 2023

Зеленський подякував воїнам за звільнення Кліщіївки

Президент Володимир Зеленський подякував українським захисникам, які брали участь у звільненні Кліщіївки на Донеччині, а також усім, хто захищає небо України та воює на передовій.

Про це пише Рубрика з посиланням на вечірнє звернення президента.

"Хочу сьогодні подякувати. Усім, хто захищає небо нашої держави. Нашим льотчикам та інженерам Повітряних сил, воїнам мобільних вогневих груп, усім нашим зенітникам. Дякую, що постійно збільшуєте число збитих російських ракет та дронів, а отже, й кількість врятованих наших людей, нашої інфраструктури. Дякую, воїни!

І всім, хто зараз на передовій. Кожній бригаді. Від Купʼянська до Лівобережжя Херсонщини, від Бахмутського напрямку до кожної української позиції на нулі на півдні нашої держави. Я дякую вам, хлопці, за міцність!

А особливо відзначу сьогодні воїнів, які крок за кроком повертають Україні своє саме в районі Бахмута. 80-та бригада ДШВ, 5-та окрема штурмова бригада, славетна 95-та й Обʼєднана штурмова бригада Національної поліції "Лють". Кліщіївка! Молодці!", – наголосив глава держави.

Він зауважив, що сьогодні Україна відзначає День рятівника. І в пʼятницю, напередодні, президент мав честь особисто подякувати працівникам і працівницям ДСНС України й усім тим, чиє серце просто відчуває, що інакше не можна, що треба дбати про інших, треба допомагати іншим, коли від цього залежить життя.

"Сьогодні я хочу подякувати не лише всім нашим рятівникам, але й усім рідним – мамам і татам хлопців і дівчат, чоловіків і жінок, які працюють у Державній службі з надзвичайних ситуацій України. Я дякую вам за те, що ваші діти виховані саме так: рятувати інших, робити все наше суспільство більш міцним і більш людяним", – подякував Зеленський.

Також президент зауважив, що сьогодні у нашій державі також відзначається День усиновлення.

"Це, певно, одна з найпочесніших місій у житті – допомогти дитині уникнути сирітської долі. Всім, хто так допомагає діткам, усім, хто так поширює тепло своєї родини, щоб стало менше самотніх доль у цьому світі, – усім дякую!

Інтернати – це має бути точно не про Україну. Я дякую всім, хто працює заради цього!" – зазначив Володимир Зеленсьеий.

Як повідомлялось, у неділю, 17 вересня, Сили оборони звільнили населений пункт Кліщіївка на Бахмутському напрямку Донецької області.

Кліщіївка розташована на південь від Бахмута поруч з Андріївкою, яку ЗСУ звільнили 15 вересня.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: