fbpx
Сьогодні
Відео 22:44 15 Вер 2023

Зеленський: визволення Андріївки – вагомий і дуже потрібний Україні результат

Визволення українськими військовими Андріївки є вагомим результатом на Бахмутському напрямку.

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський у традиційному відеозверненні. Про це повідомляє Рубрика.

"Є вагомий і дуже потрібний Україні результат на Бахмутському напрямку: наші воїни звільнили Андріївку. 3-тя штурмова, усі задіяні сили, штаб, командувач генерал Сирський – хлопці, всім вам дякую!" – сказав глава держави.

За його словами, нині тривають активні бойові дії в районах Кліщіївки і Курдюмівки, а 36-та окрема бригада морпіхів "дуже потужно діє" в районі Опитного та Водяного.

"Район Вербового – наші незламні воїни, дякую! Район Новопрокопівки – молодці! Пишаюся всіма воїнами, які наближають нашу перемогу!" – наголосив Президент.

Він зазначив, що на засіданні Ставки Верховного головнокомандувача у п'ятницю заслухав доповіді щодо ситуації на основних напрямках головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного і керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова. Про виробництво зброї і снарядів доповів міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

Також Зеленський розповів, що відбулася зустріч із Карімом Ханом, прокурором Міжнародного кримінального суду. Говорили про наближення справедливості для України й для всіх людей, які постраждали від російських злочинів війни.

«Готуємось до важливих міжнародних заходів, які заплановані на другу половину вересня. Сьогодні провів кілька тривалих нарад щодо цього. Робимо все, щоб для України були вагомі результати – і в нових оборонних пакетах від партнерів, і в рішеннях міжнародних інституцій.

Працюємо й для посилення інституцій України, для спроможності нашої держави остаточно знищити олігархічно-корупційні впливи. Впливи, якими, зокрема, Росія так довго користувалася, щоб послаблювати Україну, щоб постійно «під'їдати» суверенітет нашої держави.

Сьогодні провів широку та змістовну нараду з представниками правоохоронних і антикорупційних органів, Верховної Ради України, уряду, Офісу. Готуємо концептуальні кроки, які дадуть Україні, усьому нашому суспільству більше справедливості, а демократії в нашій державі – гарантовану стійкість», – наголосив Президент.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: