fbpx
Сьогодні
18:53 15 Вер 2023

На ВДНГ відбудеться зоозахисна акція, де кияни зможуть знайти чотирилапих друзів: у чому рішення

Цими вихідними, 16 та 17 вересня, на території ВДНГ пройдуть дні адопції для тварин від Гостомельського притулку — AdoptMe Days.

У чому проблема?

Війна завдала багато шкоди та негативно вплинули не тільки на людей, а й на тварин. До того ж через певні обставини дуже багато чотирилапих залишилися без домівки та без хазяїв. Покинутих тварин після початку повномасштабного вторгнення стало ще більше. І зараз важливо бути для них опорою, допомогти й знайти дім.

На ВДНГ відбудеться зоозахисна акція

Яке рішення?

AdoptMe Days – це захід, де ви зможете познайомитись з цуценятами та кошенятами, які шукають сім'ю. Ці тваринки евакуйовані з гарячих точок нашої країни та мріють знайти свою справжню родину.
Мета події — допомогти чотирилапим знайти люблячі родини й розвантажити притулки, щоб вони могли допомогти більшій кількості тварин.

Як це працює?

Кожна тварина з притулку чекає, щоб її любили, гладили, грались і просто приділяли увагу.

Взяти тварину з притулку означає не тільки дати дім одному хвостику, але й врятувати ще сотні тих, що потребує допомоги.

"Зараз найбільші притулки Києва дуже завантажені й не можуть рятувати нових тварин. Тільки у Гостомельському притулку живе понад 700 хвостиків", — розповідають організатори заходу.

Забираючи пухнастика в родину ви отримаєте його паспорт та купу подарунків для нього.

На ВДНГ відбудеться зоозахисна акція

Відвідавши захід, ви отримаєте гарні емоції, зможете погратись з хвостиками, круто провести час і, сподіваємось, знайдете свого друга у сім'ю.

Також на AdoptMe Days будуть виробники зоотоварів, у яких можна буде придбати товари для ваших пухнастиків.

Захід триватиме два дні й розпочинатиметься об 11:00.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: