fbpx
Сьогодні
Фото 13:34 14 Вер 2023

Піцайоло з Тернопільщини планує готуватиме піцу на передовій у печі на колесах: у чому рішення

Фото: Фейсбук / Віталій Колошиць

Піцайоло з Тернопільської області Віталій Колошиць започаткував проєкт Military Chef, завдяки якому він на мобільному устаткуванні зможе готувати піцу для українських військових, що захищають українців на передовій.

Про ідею та втілення проєкту Віталій написав на своїй фейсбук-сторінці, інформує Рубрика.

У чому проблема?

Уже понад півтора року в Україні йде кровопролитна війна. Сотні тисяч громадян стали на захист країни. У кожного свій фронт: мужні наші воїни боронять землю від російської навали, одні стали волонтерами та благодійниками, інші працюють на економіку.

Українці вигадують креативні проєкти, щоб максимально допомогати ЗСУ долати російських загарбників.

"Я довго думав як можу допомогти ЗСУ та своїй країні, як можу застосувати те, що вмію якнайкраще", написав у повідомленні піцайоло.

Яке рішення?

"І ось з'явилась ідея створити проєкт, в якому зможу допомагати військовим, які щодня ризикують своїм життям заради того, аби всі українці могли продовжувати жити"– розповів Віталій.

Military Chef Піцайоло Тернопільщина

Фото: Фейсбук / Віталій Колошиць

Як це працює?

Як Колошиць розповів, спершу піцайоло звернувся до експертів з пропозицією виготовити піч на колесах, за допомогою якої він міг би готувати піцу та страви з вогню.

Military Chef Піцайоло Тернопільщина

Фото: Фейсбук / Віталій Колошиць

Віталію не відмовили та пообіцяли створити таку піч.

Окрім того, допомогли ентузіасту і багато інших українських компаній. Хтось продукцією для піци, інші – борошном та потрібним обладнанням.

Military Chef Піцайоло Тернопільщина

Фото: Фейсбук / Віталій Колошиць

"Так я опинився на фінішній прямій до кінцевої мети своєї ідеї. Надіюсь, що вже зовсім скоро пригощатиму наших захисників неймовірною піцою та різноманітними смаколиками з печі. Залишилось небагато: закупити інвентар та підзбирати кошти на паливо", наголосив піцайоло.

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку працівники індустрії краси організували справжній мобільний барбершоп для українських захисників.

Окрім того, як писала Рубрика, "Стоматологічний батальйон", який започаткували шестеро лікарів-стоматологів із Вінниччини, надає допомогу оборонцям на передовій.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: