fbpx
Сьогодні
08:36 13 Вер 2023

Українські Сили протиповітряної оборони цієї ночі знищили 32 із 44 ворожих безпілотників

Фото: Генштаб ЗСУ

Уночі, 13 вересня, українська протиповітряна оборона "приземлила" 32 із 44 російських ударних безпілотників.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм Повітряних Сил України.

Як повідомили повітряники, у ніч на 13 вересня російські російські загарбники атакували Одеську область. а також Сумщину кількома групами ударних БпЛА типу "Shahed-136/131" із трьох напрямків:

  • Приморсько-Ахтарськ,
  • мис Чауда,
  • Курськ.

"Усього зафіксовано пуски 44 "Шахедів".

Основний напрямок – південні райони Одещини, портова інфраструктура регіону. За результатами бойової роботи знищено 32 ворожі ударні дрони "Shahed-136/131", зазначили у Повітрняих Силах.

ппо

Фото: Телеграм / Повітряні Сили ЗСУ

Нагадаємо, що у ніч на 13 вересня російські загарбники вчергове атакували придунайську припортову інфраструктуру Одещини ударними баражуючими боєприпасами, внаслідок цього є влучання та постраждали 7 водіїв вантажівок.

"Троє з них – у важкому стані, ще у трьох – середній стан важкості. Усім постраждалим надається медична допомога", наголосив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Як писала Рубрика, також у ніч на 3 вересня, росіяни атакували 25 ударними безпілотниками Shahed південь Одеської області. тоді Повітряні сили знищили 22 БпЛА.

А 6 вересня, російська армія атакувала українські регіони ракетами та безпілотниками, загалом випустила 33 повітряні цілі: Сили протиповітряної оборони знищили 23.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: