fbpx
Сьогодні
21:21 11 Вер 2023

На Київщині призначили нового очільника обласного управління поліції

Голова Національної поліції України Іван Вигівський представив особовому складу очільника поліції Київської області генерала поліції третього рангу Анатолія Щадила.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на повідомлення поліції Київської області.

Іван Вигівський подякував колишньому керівнику Андрію Нєбитову за роботу та побажав успіхів на новій посаді. Відтепер Андрій Нєбитов призначений на посаду заступника Голови Національної поліції України.

«Анатолій Щадило продовжить позитивні напрацювання і надалі розвиватиме поліцію Київщини, в тому числі відновлення підрозділів, зруйнованих внаслідок окупації. Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: забезпечення безпеки і правопорядку, захист прав і свобод громадян та протидія злочинності», – зазначив Голова Нацполіції Іван Вигівський.

Анатолій Щадило в свою чергу зазначив, що докладе усіх зусиль задля підтримання в області порядку і створення безпекового середовища для громадян.

Анатолій Щадило був начальником Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області, а перед цим керівником поліції Хмельниччини.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: