fbpx
Сьогодні
15:13 05 Вер 2023

На Херсонщині російські окупанти обстріляли Іванівку: поранено двоє людей

Сьогодні вдень, 5 вересня, ворожі війська обстріляли Іванівку, що в Бериславському районі Херсонської області. Поранень зазнали дві місцеві мешканки.

Про це повідомляє очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, пише Рубрика.

Попередньо, окупанти стріляли з мінометів. Постраждали дві жінки 53 і 73 років. Під час обстрілу вони перебували на подвір'ях своїх будинків.

Їх госпіталізували у стані середньої важкості. Унаслідок атаки вони отримали мінно-вибухові травми, поранення грудних клітин та кінцівок.

Ситуація на Херсонщині

За даними ОВА, протягом 4 вересня окупанти здійснили 57 обстрілів, випустивши 227 снарядів з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню "Град", безпілотників та авіації.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; складські приміщення хлібоприймального пункту у Бериславському районі.

Унаслідок російських атак одна дитина зазнала поранень.

Також у неділю, 3 вересня, російські загарбники в черговий раз обстріляли Херсонську область. В цей раз вони били по житловим будинкам у Білозерці, також відомо про атаку на Херсон.

Окрім того, 1 вересня, близько 19:00 російські військові, попередньо з артилерії, обстріляли селище у Білозерській громаді на Херсонщині.

Під ворожий обстріл потрапила тракторна бригада на території агоропідприємства. Травми несумісні із життям отримав водій трактора.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: