fbpx
Сьогодні
Фото 14:47 01 Вер 2023

"Україна без сміття" перетворюється на соціальне підприємство: що відомо

"Україна без сміття" оголосила релонч бренду, щоб кардинально змінити сприйняття компанії споживачами.

Про це інформує Рубрика.

Відтепер УБС – це Impact-Driven Business, іншими словами – соціальне підприємництво.

Impact-Driven Business – це бізнес, який заробляє на товарах чи послугах, а зароблені кошти використовує для вирішення соціальної проблеми і зміцнення свого соціального руху.

Як і раніше організація приділятиме багато уваги зміцненню руху роздільного збору в Україні, щоб боротися зі сміттям.

"Відтепер ми більше фокусуватимемося на культурному та інфраструктурному напрямках, щоб створювати такі сортувальні можливості, які б захопили увагу всіх і кожного. Це наш підхід через практичний досвід прийти до вибудови сталої та відповідальної культури поводження з відходами серед українців.
Ми вже відкрили інноваційну пілотну сортувальну інфраструктуру – Капсулу Сортування, яка сподобалася нашим клієнтам. На сьогодні немає альтернативи таким Капсулам ні в Україні ні в світі, віримо, що така якірна анти-сміттєва інфраструктура буде якісно імплементована під час Відбудови України після нашої Перемоги" – коментує засновниця проєкту, Євгенія Аратовська

"Україна без сміття" – компанія із соціальною місією, що винаходить підходи і реалізує проєкти для створення сталої сортувальної культури в Україні.

Капсула Сортування від УБС встановлена в м. Київ на території БЦ "Форум", вул. Пимоненка, 13.
Щоб почати користування Капсусою потрібно заповнити форму на приєднання до NO WASTE CLUB.

Євгенія Аратовська – засновниця проєкту "Україна без сміття", соціальна інноваторка, експертка у сфері поводження з відходами, учасниця рейтингів Forbes NEXT 250 (2023 рік), Фокус, ТОП 100 впливових українців (2021 рік).

Нагадаємо, у Київській області на території Бучанської громади з'явилися ще дві еко-інсталяції у вигляді серця для збору кришечок від ПЕТ-пляшок.

Також Рубрика повідомляла, що український стартап Releaf Paper, який розробив технологію виробництва екологічного чистого паперу з опалого листя, запускає завод у Франції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: