fbpx
Сьогодні
16:10 01 Вер 2023

Авіакомпанія Corendon пропонує child-free зони на своїх рейсах: у чому рішення

Турецько-нідерландська авіакомпанія Corendon Airlines створила зони на рейсі між Амстердамом і карибським островом Кюрасао, де не буде пасажирів-дітей. Ціна квитків у такі зони становитиме 45 євро.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Insider.

У чому проблема?

Кожен пасажир має особливі запити та вподобання під час подорожі. Деякі воліють провести кілька годин дороги у тиші та спокої з можливістю відпочити, почитати улюблену книгу, поринути у роздуми та відновити сили. Потрібно поважати запити мандрівників, тому деякі авіакомпанії приймають наступне рішення.

Яке рішення?

Авіакомпанія Corendon Airlines створила зону під назвою "Тільки для дорослих", яка буде розташована в передній частині літака. Її відгородять стінами та завісою від решти пасажирів.

В авіакомпанії кажуть, що секція "лише для дорослих" ідеально підходить для бізнес-мандрівників або бездітних пасажирів, а також зазначають, що таке розділення буде корисним для сімей з дітьми.

Як це працює?

Для child-free зони виділять понад сотню місць — їх зможуть забронювати лише пасажири віком від 16 років. Там буде 93 стандартні місця по 45 євро і ще 9 місць із додатковим простором для ніг, які коштуватимуть 100 євро.

"На борту наших рейсів ми завжди прагнемо задовольнити різні потреби наших клієнтів. Coredon намагається звернути увагу на мандрівників, які шукають додаткового спокою під час польоту", — сказав засновник авіакомпанії Атілай Услу.

Довідка:

Corendon Airlines є першою авіакомпанією в Європі, яка запропонувала child-free зони, але не першою у світі.

Раніше, у 2013 році, бюджетна сінгапурська авіакомпанія Scoot запускала подібну послугу. Окрема секція була призначена для мандрівників віком від 12 років і пропонувала більше місця для ніг та регульовані підголівники.

AirAsia X теж має зону, вільну від дітей, на своїх далекомагістральних рейсах, а індійська бюджетна авіакомпанія IndiGo також представляє дві зони на своїх рейсах, куди не продають квитки дітям до 12 років.

Нагадаємо, що напередодні Ірландський лоукостер Ryanair заявив, що розглядає можливість відновлення невеликої кількості рейсів в Україну до кінця 2023 року за умови успішних переговорів щодо часткового відкриття повітряного простору.

Також як писала Рубрика, 20 липня в Україну прибуло керівництво найбільшої авіакомпанії Європи Ryanair. Делегація проводить перемовини з керівництвом міжнародного аеропорту "Бориспіль" про відновлення польотів після закінчення війни.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: