fbpx
Сьогодні
12:23 29 Сер 2023

"Беларускі Гаюн": на білорусько-українському кордоні вночі вибухнули кілька мін

Фото: t.me/Hajun_BY

На залізничному мосту біля станції "Словечно" у Гомельській області Білорусі у ніч проти 29 серпня пролунали вибухи. За даними Telegram-каналів, там здетонували протитанкові міни.

Про це повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн" із посиланням на "пролукашистські канали", інформуйте Рубрика.

Як зазначається, близько 03:30 29 серпня на залізничному мосту за 800 метрів від залізничної станції "Словечно" здетонувало кілька протитанкових мін ТМ-62М.

Як доказ у соцмережах поширилося фото, де видно зруйноване залізничне полотно на мосту прямо на кордоні білорусі з Україною. На фото, зробленому із території білорусі у бік України, можна побачити прикордонний стовп.

"Повідомляється, що попередньо це сталося через удар блискавки. Внаслідок вибуху пошкоджено опору мосту та зруйновано залізничні полотна в обидві сторони. Інформації щодо постраждалих немає", — зазначає "Беларускі Гаюн".

У Державному прикордонному комітеті Білорусі офіційної реакції на вибух не було.

В оперативному командуванні "Північ" журналістам зазначили, що не мають інформації про вибух.

У Держприкордонслужбі України зазначили, що "нічого дивного" у вибуху немає. Прикордонники зазначили, що Україна робить все необхідне для свого захисту, у тому числі відбувається й мінування місцевості.

Як повідомлялось, росія вивела усі свої війська з білорусі та перекинула на Куп'янський напрямок. Водночас у вересні заплановані навчання, що може стати приводом для нарощування російської військової присутності.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: