fbpx
Сьогодні
Відео 15:28 28 Сер 2023

В окупованому Луганську партизани ліквідували військові патрулі

English version here

У тимчасово захопленому Луганську  представники українського підпілля та Сил спротиву ліквідували ворожі військові патрулі. Також партизани ведуть розвідку у підконтрольному російським окупантам місті.

Як інформує Рубрика, про це у неділю, 27 серпня, повідомив Telegram канал партизанського руху АТЕШ.

Підпільники зазначають, що представники угруповання "ЛНРівців" зі складу різних підрозділів окупаційних військ у Луганській області йдуть на співпрацю та переходять на бік України.

Крім того, місцеве населення також допомагає партизанам та вступає до лав Сил спротиву.

"Наші агенти ведуть розвідку в окупованому місті. Також нам вдалося ліквідувати військові патрулі, що діють у Луганську. Деяких військових росіяни так і не знайшли. Військові з 2 АК ("ЛНР") та інших військових підрозділів вступають до наших лав, як і цивільне населення", – розповіли представники підпілля.

Зазначається, що луганчани, які проживають на тимчасово окупованій території, "усвідомили свої помилки та не хочуть бути причетними до "руского міра".

Раніше повідомлялося, що активісти громадського руху спротиву окупації "Жовта стрічка" провели чергову патріотичну акцію в тимчасово окупованому Луганську.

Також ми повідомляли, що на окупованих територіях співробітники російської ФСБ переодягаються в цивільний одяг, щоб довідатися про партизанів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: