fbpx
Сьогодні
11:59 07 Сер 2023

Рішення для перемоги: на окупованій території активісти "Жовтої стрічки" налагодили друк антиросійських плакатів

English version here

Фото: Жовта стрічка

У тимчасово захопленому Генічеську Херсонської області активістам партизанського руху "Жовта Стрічка" вдалося налагодити безперебійний друк плакатів.

Про це повідомили в телеграм-каналі руху спротиву, інформує Рубрика.

У чому проблема?

Окупаційна російська "влада" проводить пропагандистську кампанію на тимчасово захоплених територіях, спрямовану на те, щоб викликати розчарування в українській владі та щоб україніці не шукали можливості звільнення.

Яке рішення?

Партизани налагодили друк антиросійських плакатів в тимчасово окупованому Генічеську Херсонської області.

Як це працює?

"Тепер ми друкуємо понад 200 плакатів в день та передаємо їх до Скадовська, Залізного порту, Каланчака та Новотроїцького! Розповсюдження листівок, жовтих стрічок, перетворення z-ок на піщані годинники є потужним інструментом підняття морального духу українців", — відзначили партизани.

Довідка

"Жовта стрічка" — рух громадського спротиву на тимчасово окупованих територіях України, створений у квітні 2022 року після російського військового вторгнення. Метою руху є інформаційний опір російським окупантам.

25 квітня на каналі у телеграмі координатори руху закликали жителів чіпляти прапори України та жовті стрічки на вулицях і в людних місцях. Того ж дня у тимчасово окупованому Херсоні з'явилися жовті стрічки.

Фото: Жовта стрічка

Фото: Жовта стрічка

Нагадаємо, громадський рух спротиву "Жовта стрічка" закликав містян, що проживають на тимчасово окупованих територіях, до масового блокування та ігнорування дільниць фейкових виборів.

Окрім того, Рубрика повідомляла, що у Криму зникають рашистські Z: проукраїнські активісти перетворюють їх на пісочні годинники.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: