fbpx
Сьогодні
Фото, відео 08:45 23 Сер 2023

Вночі москву знову атакували безпілотники: у росіян істерика, жаліються на вибиті вікна

Вночі 23 серпня у Москві пролунала ціла серія вибухів. Російські телеграм-канали публікують відео наслідків падіння дрона.

Міністерство оборони росії і мер москви Сергій Собянін заявили, що вночі російську столицю атакували три безпілотні літальні апарати літакового типу.

«Два з атакуючих столицю БПЛА знищено засобами ППО в повітрі над територією Можайського і Хімкінського районів Московської області. Третій БПЛА був пригнічений засобами радіоелектронної боротьби і, втративши управління, зіткнувся з будівлею комплексу Москва-Сіті», – йдеться в заяві.

Вночі москву знову атакували безпілотники

Собянін додав, що дрон влучив у будівлю, яку ще будують, і від цього «вибито кілька вікон у двох сусідніх п'ятиповерхівках». За словами мера Москви, постраждалих немає.


Міноборони РФ звинуватило в ударі українську владу.

За даними ЗМІ Росії, московські аеропорти вночі припиняли прийом і відправлення літаків.


У мережі росіяни також повідомили про вибухи одразу у кількох районах своєї столиці. Зокрема, у Красногорську, Хімках та Довгопрудному. Там почала працювати ППО.

Вночі москву знову атакували безпілотники

Згодом також з'явилося відео дрона, яке зняли очевидці. Він летів прямо по Москві.

Попередньо пошкоджено п'ять віконних прольотів з 10 по 15 поверх.

Останнім часом дрони регулярно атакують російські території. Як раніше повідомляла Рубрика, вночі, 22 серпня, російську столицю атакували безпілотники, у місті Красногорськ московської області пошкоджено багатоповерхівку і автомобілі. Міністерство оборони рф стверджує, що під москвою силами ППО нібито було ліквідовано 2 дрони, а ще 2 безпілотники засоби радіоелектронної боротьби нібито подавили у Брянській області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: