fbpx
Сьогодні
13:45 23 Сер 2023

Українцям у Європі пропонують новий спосіб зекономити на житлі: як працює це рішення

English version here

Українцям у Європі пропонують шукати спільне житло разом з іншими українцями.

Про це повідомляють платформі EU4UA.org, яка допомагає українцям з поселенням за кордоном.

Як працює це рішення розповідає Рубрика.

У чому проблема?

Оскільки житло у Європі дороге, а біженцям навіть за наявності роботи комфортні варіанти можуть бути не по кишені, пропонується орендувати квартири спільно з іншими українцями. Тим більше, що безкоштовне житло європейці надають все рідше.

Яке рішення?

Колівінг – це не тільки економія грошей, а й швидше розв'язання питань щодо житла та пошук варіантів, що відповідають нагальним потребам. Саме таку  функцію запустили на платформі EU4UA.org, яка допомагає українцям з поселенням за кордоном.

"Можна не лише зекономити кошти, але й мати більший вибір житла. Спільна оренда житла є нормальною практикою в Європі. Це популярний і практичний підхід, який допомагає економити та сприяє соціальній взаємодії. Колівінг створює можливість для соціальних контактів та нових знайомств", – зазначають організатори платформи.

Як працює це рішення?

Щоб скористатись новим функціоналом, достатньо створити профіль на сайті,  після чого можна буде бачити українців, які шукають також співлокаторів по всій Європі.

Також колівінг створює можливість для соціальних контактів та нових знайомств. Можна знайти друзів, розширити свою мережу контактів та відчути підтримку у новій країні.

 

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: