fbpx
Сьогодні
Фото 13:29 15 Сер 2023

Рішення для перемоги: українці в Лондоні зібрали понад $30 000 на допомогу країні та ЗСУ

English version here

LONDON CHARITY EVENT об'єднав підприємців та громадських діячів навколо благодійності на підтримку України. Свій внесок зробили навіть Валерій Залужний, Кирило Буданов, Jamala, Олександр Усик, TAYANNA і Соня Морозюк.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

Сьогодні кожен українець з активною позицією, лідер, підприємець, громадський діяч мають популяризувати культуру благодійності. Залучати міжнародних партнерів, українців, які виїхали. Нагадувати, що війна триває, підтримувати імідж України та зберегти її репутацію.

"Для проведення LONDON CHARITY EVENT об'єднали зусилля українські компанії, фонди, бренди, представники креативних індустрій. Посилюючи культуру благодійності, висловлюючи громадянську позицію на міжнародній арені, ми зможемо швидше наблизити спільну перемогу", – підкреслює Анастасія Логутенко, співзасновниця RGB idea group.

Благодійний збір для ЗСУ, Британія

Анастасія Логутенко

Яке рішення?

LONDON CHARITY EVENT – це захід, який зібрав понад 80 гостей керівників та власників бізнесу, які працюють у Великобританії, Україні та Європі в цілому, українських підприємців, діячів творчого бізнесу та меценатів, яких залучили партнери заходу London business club.

Благодійний збір для ЗСУ, Британія

Івент поєднав відразу декілька форматів:

  • виступи топспікерів,
  • благодійний аукціон та UA-brand шоурум, створений з метою благодійного збору коштів та популяризації українських брендів. 

Як це працює?

Програма заходу складалася з двох ключових частин:

  • міжнародного бізнес-нетворкінга,
  • благодійних ініціатив.

100% зібраних на івенті грошей витратять на автомобілі для ЗСУ.

Як відомо, з лекціями виступили:

  • президент ІТ асоціації EASE,
  • засновник групи компаній Powercode Владислав Савченко,
  • співзасновник агенції "Франч" Роман Кирилович.
Благодійний збір для ЗСУ, Британія

Владислав Савченко

 

Теплу атмосферу створила українська співачка, фантастична жінка, голос якої потрапляє у саме серце та закохує з перших нот – TAYANNA:

"Кожна людина зараз має робити те, що може – вкладатися своїми талантами, навичками, всіма можливостями. Важливо, щоб люди об'єднувалися і допомагали один одному!"

Благодійний збір для ЗСУ, Британія

TAYANA

Головною благодійною ініціативою вечора став аукціон з цінними лотами від митців, музикантів, спортсменів, політиків та героїв ЗСУ. 

Благодійний збір для ЗСУ, Британія

Серед лотів були представлені:

  • картини "Руський воєнний корабль іди…" – одна з підписом головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, інша виконана в стилі відомої марки.
  • Футболка з підписом начальника ГУР МО Кирила Буданова,
  • вінілова платівка Jamala з підписом видатної української співачки.
  • Монета "В єдності – сила" з підписом головнокомандувача ЗСУ та голови Нацбанку.
  • Картина "Кохаю" сучасної української художниці Соні Морозюк.

Найдорожчим лотом аукціону стали боксерські рукавички з підписом Олександра Усика. Їх придбав Владислав Савченко, зробивши найбільший внесок у спільну справу.

Благодійний збір для ЗСУ, Британія

"Всі ми зараз працюємо на те, щоб наша Ненька як можна скоріше перемогла. Мені здається, що зараз всі особисті чи бізнесові цілі не мають великого значення, поки триває війна. Ми досягли нашої фінансової цілі та задоволені результатом", – ділиться Ілля Рейніш, співорганізатор заходу, співзасновник та комерційний директор Laba.

А це точно працює?

На LONDON CHARITY EVENT вдалося разом зібрати понад $30 000.

На ці гроші партнер заходу – благодійний фонд "PEREMOGA" закупить автомобілі для військових ЗСУ донецького та запорізького напрямків.

Нагадаємо, що "Повернись живим", monobank та UNITED24 продовжують збирати кошти на 10 000 дронів-камікадзе: тільки за першу добу з 235 мільйонів гривень зібрали вже майже половину.

Також ми писали, для того, щоб зібрати кошти на закупівлю генераторів та аптечок для українських військових, лікар Карім Лунісі з Франції завітав до України, подолавши на велосипеді понад 4 тисячі км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: