fbpx
Сьогодні
22:30 13 Сер 2023

American University Kyiv співпрацює з think-cell, провідною у світі компанією програмного забезпечення

English version here

American University Kyiv співпрацює з think-cell, провідною у світі компанією програмного забезпечення для створення презентацій на основі даних у Microsoft PowerPoint.

think-cell автоматизує створення ефективних презентацій на основі даних. Щодня їм довіряють понад 1 млн професіоналів у таких компаніях, як BCG, EY і Tesla. Програмним забезпеченням think-cell користуються понад мільйон користувачів у понад 25 000 організаціях по всьому світу.

think-cell використовують всіх топ 10 світових консалтингових фірм, 89 із 100 US Blue Chip companies і 9 із 10 найкращих бізнес-шкіл США.

think-cell дозволяє користувачам легко створювати складні діаграми, заощаджуючи при цьому значну кількість часу (згідно з дослідженням, користувачі економлять до 70% свого часу порівняно з використанням вбудованої функціональності PowerPoint). think-cell також пропонує функції макета для автоматичного впорядкування тексту, графічних елементів і зображень, відповідно масштабуючи та вирівнюючи їх вміст.

Завдяки think-cell студенти AЮK можуть:

  • візуалізувати дані як профі за допомогою понад 40 типів діаграм
  • надихати та переконувати з професійним поданням даних
  • заощаджувати 70% робочого часу з PowerPoint

«Ми робимо все можливе, щоб створити найкраще навчальне середовище для наших студентів, співпрацюючи з провідними світовими компаніями програмного забезпечення. АЮК високо цінує співпрацю з think-cell, надаючи сучасні можливості для створення нових ідей та інновацій студентами АЮК», – підкреслив Роман Шеремета, ректор АЮК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: