fbpx
Сьогодні
13:47 11 Сер 2023

Ворог вдарив ракетами по Прикарпаттю: є влучання, загинула дитина

English version here

Фото: З відкритих джерел

російські війська сьогодні зранку, 11 серпня, завдали ракетного удару по Прикарпаттю. Внаслідок обстрілу загинула дитина.

Про це розповіла голова Івано-Франківської ОВА Світлана Оніщук, повідомляє Рубрика з посиланням на її Telegram-канал.

Як розповіла Оніщук, ворог, під час обстрілу, завдав удару по цивільному об'єкту.

Сьогодні вранці ворог завдав ракетного удару по Прикарпаттю. Маємо влучання по цивільному об'єкту", – йдеться у повідомленні керівниці ОВА.

За словами Онищук, внаслідок ракетного удару є постраждалі. Загинула дитина.

"В критичному стані було доставлено (дитину – Ред.) до лікарні. Медики робили все можливе, але, на жаль, врятувати життя дитині не вдалося", – наголосила голова ОВА та закликала  не ігнорувати сигнали повітряних тривог.

Зокрема Оніщука закликала у разі загрози подбати про власну безпеку.

Сьогоднішній ранковий обстріл України

Сьогодні зранку в Україні оголосили про масштабну повітряну тривогу через зліт російського винищувача МіГ-31К, який є потенційним носієм ракет "Кинджал".

Пізніше в Повітряних силах попередили про ракетну небезпеку. Через деякий час стало відомо про гучні вибухи у Києві, а також у Хмельницькій та Київській області.

Згодом влада Києва повідомила про падіння уламків на територію однієї з дитячих лікарень столиці в Оболонському районі. Також уламки були виявлені на вулиці Богатирській, де пошкоджений дах приватного будинку.

Зазначимо, що під час сьогоднішньої повітряної тривоги ворог атакував столицю ракетами "Кинжал". Всі ворожі цілі вдалося збити.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: