fbpx
Сьогодні
12:25 11 Сер 2023

У Херсоні в медзакладі помер один із постраждалих ранкового обстрілу

English version here

Фото Reuters

Сьогодні зранку, 11 серпня, російські війська вдались до обстрілу багатоповерхівки в Херсоні. В медзакладі загинув один із постраждалих.

Як пише Рубрика, про це розповів голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін в Telegram-каналі.

"У медзакладі зупинилося серце херсонця, який постраждав через ранковий російський обстріл багатоповерхівки", – пише Прокудін.

За словами голови ОВА, 53-річний загиблий потрапив під ворожий удар у власній квартирі. Внаслідок обстрілу він отримав важкі поранення грудної клітини та травматичний шок.

"Лікарі намагалися врятувати його життя, але поранення виявилися смертельними", – додає Прокудін.

Обстріл Херсонщини

Сьогодні близько о 4 ранку, 11 серпня, росіяни здійснили обстріл села Комишани у Херсонській області, внаслідок чого троє жінок були госпіталізовані з мінно-вибуховими травмами.

Зокрема близько о 08:30 ворог вдарив з артилерії по Херсону. Росіяни поцілили у багатоповерхівку. Поранення отримали двоє людей.

Окупанти поцілили поблизу житлової багатоповерхівки, осколкове поранення отримала жінка.

Пізніше керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що ворожого обстрілу зазнали й багатоповерхівки в місті Херсон. Поранення отримали двоє людей – жінка та 44-річний чоловік.

А у Бериславі обстріл відбувся з БПЛА. Дрон атакував автівку поліцейських . Двоє правоохоронців поранені.

"У Бериславі росіяни атакували поліцейських з дрона", – розповів голова Херсонської ОВА.

За словами Прокудіна, один із боєприпасів влучив на дах службової автівки.

"Внаслідок чого двоє правоохоронців отримали поранення. Їх шпиталізували до лікарні", – додав очільник ОВА.

Окрім того, вранці у Бериславському районі ворожий дрон скинув вибухові заряди по пункту видачі гуманітарної допомоги. Пошкоджено автівки та іншу цивільну інфраструктуру.

Зазначимо, що атаки скидів гранат із дронів на автомобілі поліцейських у Херсонській області стали чи не постійною практикою росіян. Приміром, у березні під обстріл потрапила слідчо-оперативна група поліції у смт Антонівка Херсонської області. Окупанти атакували авто поліцейських, скинувши гранату з дрона. Постраждали четверо співробітників поліції.

Також у квітні у Херсоні в мікрорайоні Корабел службовий автомобіль поліції потрапив під атаку дронів. Внаслідок пригоди двоє поліцейських отримали поранення, а автомобіль отримав механічні пошкодження.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: