fbpx
Сьогодні
13:50 10 Сер 2023

У Джанкойському районі Криму чути гучні вибухи

У четвер, 10 серпня, в Джанкойському районі Криму пролунали вибухи вдень. І хоча російські окупанти попереджали про вибухи у деяких населених пунктах півострова, цього району у списку немає.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер".

"Підписники повідомляють про вибух, який чули у Джанкойському районі", – йдеться у повідомленні.

При цьому сьогодні кримські гауляйтери попереджали, що в населених пунктах Ленінського району, а також у смт Кіровське, Жовтневе та м. Старий Крим з 12:00 до 15:00 відбуватиметься утилізація боєприпасів.

Як бачимо, Джанкойського району в цьому списку немає.

При цьому, як зазначає той же "Кримський вітер", раніше оголошена утилізація, яку запланували опівдні, "почали на годину раніше за оголошений час".

Що відомо про вибухи у Криму

У тимчасово підконтрольному російським окупантам Криму останнім часом значно побільшало вибухів. Вони зазвичай відбуваються на військових об'єктах загарбників, складах боєприпасів, об'єктах логістики тощо.

Нагадаємо, вранці 24 липня в селищі Веселе пролунали вибухи на військовому аеродромі та складі боєприпасів. У РФ заявили про нібито "атаку безпілотників".

Окупаційна "влада" Криму також оголосила евакуацію населення в радіусі 5 км від місця вибухів у Джанкойському районі. Партизани повідомили, що у Криму могла бути знищена партія ракет "Онікс".

Також у Козачій бухті кримського Севастополя пізно ввечері 28 липня вибухнув склад боєприпасів окупантів.

Окрім того, в росії заявили, що вночі 30 липня Крим атакували 25 безпілотників.

А 31 липня в тимчасово захопленому Сімферополі в Криму також повідомили про серію гучних вибухів.

Окрім того, у Джанкої на півночі Криму знаходиться військовий аеродром, який активно використовують окупанти. Раніше у Генштабі ЗСУ повідомляли, що росіяни перетворили Джанкой на свою військову базу.

Також варто зазначити, що у районі Джанкоя неодноразово чули вибухи. Так, зокрема, у березні ЗСУ знищили у Джанкої російські крилаті ракети "Калібр", які окупанти транспортували залізницею.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: