fbpx
Сьогодні
09:13 24 Лип 2023

В окупованому Криму безпілотники влучили у склад боєприпасів

У ніч на 24 липня безпілотники влучили у склад боєприпасів російських загарбників у Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму.

Про атаку безпілотників на півострові повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Телеграмі.

"Сьогодні вночі безпілотники атакували столицю орків та Крим. РЕБ та ПВО все менш здатні захищати небо окупантів. Щоб там не відбувалося, але цього буде більше", – написав він.

У свою чергу так званий глава окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов заявив у Телеграмі, що дрони влучили в склад боєприпасів у Джанкойському районі. За його словами, в небі над Кримом силами російської ППО начебто було збито і подавлено засобами РЕБ 11 БПЛА.

"Відбулося попадання в склад боєприпасів у Джанкойському районі. Також уламками БПЛА пошкоджений приватний будинок у Кіровському районі", – йдеться у дописі.

Радник голови Одеської ОВА Сергій Братчук розповів у Телеграмі, що окупаційна влада в Криму інформує, що призупинено рух на залізниці у Джанкойському районі та на трасі Джанкой-Сімферополь.

За інформацією Телеграм-каналу Кримський вітер, деякі джерела повідомляють, що по складу боєприпасів поблизу селища Вольний ударили три ракети, а не БПЛА, після чого почалася пожежа.

Зазначається також, що із Красногвардійського району повідомляють про два вибухи. Телеграм-канал «Кримський вітер», посилаючись на підписників, повідомляє, що в Красногвардійському районі чути сильну детонацію.

"У селі Донське Сімферопольського районі також чули потужні вибухи з інтервалом у 10 хвилин", – пише "Кримський вітер".

Згодом колаборант Аксьонов заявив, що прийнято рішення про евакуацію сіл у радіусі 5 км від місця НП у Джанкойському районі в місця тимчасового розміщення. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Це вже третя евакуація у Криму за останні 5 діб.

Довідка

Близько 23:30 23 липня над Гагарінським районом Севастополя помітили близько 10 безпілотників. Місцеві повідомляли, що дрони були майже безшумними.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: