fbpx
Сьогодні
12:05 10 Сер 2023

Дітям ВПО та військових безоплатно лікують карієс: як працює рішення

У чому проблема?

З першого року життя, у 15% дітей в Україні виникає і поширюється карієс, а 9 з 10 першокласників йдуть до школи з пошкодженими зубами. Карієс є у 95% дітей молодшого  шкільного віку.
За здоров'ям зубів особливо складно стежити діткам ВПО – далеко від дому, від лікарів/ок, яким вони вже довіряють, часто – у складних фінансових умовах. 

Яке рішення?

У межах благодійного проєкту «Збережи усмішку дитині», ініційованого брендами IVOCLAR та INSPE, дітям (віком до 12 років) вимушених переселенців або військовослужбовців проводять профілактику та безоплатно лікують карієс. Отримати послугу можна в 90+ клініках -партнерах у 34 містах України. 

Як це працює?

Лікар у клініці проводить діагностику ротової порожнини дитини. При виявленні зубчиків, ушкоджених карієсом, – проводить безоплатне лікування та профілактику появи нових уражень. 

Щоб скористатись безоплатною послугою:

  • оберіть клініку-партнера програми; 
  • узгодьте з клінікою дату та час прийому; 
  • отримайте допомогу 

Щоб отримати безкоштовну допомогу, необхідно мати: довідку ВПО, військовий квиток або інший документ, який підтверджує участь батька/матері у військових/бойових діях, копію свідоцтва про народження дитини, документ, що підтверджує особу батька/матері/опікуна дитини.

Дізнатись адреси клінік-партнерів для отримання безоплатної допомоги: https://kids-smile.org.ua

дітям безоплатно лікують карієс

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: