fbpx
Сьогодні
09:12 10 Сер 2023

Атака на Запоріжжя: кількість загиблих та поранених зросла

English version here

Фото: t.me/Klymenko_MVS

У результаті удару російських окупантів по житловому кварталу Запоріжжя, 9 серпня, зросла кількість загиблих та поранених. Станом на ранок, 10 серпня, відомо про 3 загиблих та 9 поранених, серед яких немовля.

Як інформує Рубрика, про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram.

"Троє загиблих та дев'ять травмованих, серед них 11-місячна дитина − наслідок удару по обласному центру. Російський снаряд забрав життя 43-річного чоловіка та молодих жінок 19 та 21 років", – написав Малашко.

Як зазначив голова МВС Ігор Клименко, вранці в лікарні померла ще одна жінка.

"Станом на 8:30 загинуло 3 осіб, 9 – травмовано. Одна людина у важкому стані", – також констатував голова МВС.

За словами Юрія Малашка, загалом за минулу добу російські окупанти здійснили 82 удари по 21 населеному пункту Запорізької області.

З артилерії гатили по території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Новоандріївки, Новодарівки, Левадного, Білогір'я, Червоного, Степногірська, Степового, Плавнів, Малих Щербаків, П'ятихаток, Лобкового та Кам'янського.

Також зафіксовано 4 авіаційні удари по Оріхову та Малій Токмачці, 4 БПЛА атакували Гуляйполе, Малинівку, Ольгівське та Новодарівку. Також по Гуляйполю, Залізничному, Ольгівському й Левадному росіяни гатили з РСЗВ. А по Запоріжжю й Підгірному завдали 2 ракетні удари.

Внаслідок удару по Гуляйполю постраждала родина: поранення отримали жінки 55 та 66 років й чоловіки 39 та 68 років, яких оперативно доставлено в лікувальну установу обласного центру.

До органів влади надійшло 54 повідомлення про руйнування житлових будинків, освітніх закладів та інших соціальних об'єктів інфраструктури.

Довідка

9 серпня російські війська атакували житловий квартал Запоріжжя.

Спершу повідомлялося, що в результаті удару загинули дві людини, вісім отримали поранення.

У Запоріжжі також внаслідок ракетного удару зруйнований храм.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: