fbpx
Сьогодні
09:39 09 Сер 2023

Окупанти тричі обстріляли Нікопольський район, загинув молодий хлопець та ще троє поранені

Фото: Телеграм / Сергій Лисак

Від вечора 8 серпня та до ранку 9 серпня, російські агресори на Дніпропетровщині тричі обстріляли Нікопольський район: внаслідок ворожої атаки загинув 18-річний хлопець.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише Рубрика.

"Трагічна ніч… Від вечора агресор тричі обстрілював Нікопольщину. Важку артилерію спрямував на сам Нікополь та Марганецьку громаду. Загинув 18-річний хлопець.

Ще троє людей постраждали – чоловіки 21, 35 та 44 років. У них мінно-вибухові травми та осколкові поранення", – написав він.

Нікопольщина, обстріл

Фото: Телеграм / Сергій Лисак

Окрім того, пошкодження зазнали:

  • церква,
  • п'ять приватних будинків,
  • дві господарські споруди,
  • авто та кілька ліній електропередач.
Нікопольщина, обстріл

Фото: Телеграм / Сергій Лисак

Як повідомляли, 8 серпня, під час обстрілу російськими військами Куп'янська Харківської області поранений 14-річний хлопець.

Нагадаємо також, що російські війська ввечері 7 серпня завдали ударів ракетами "Іскандер" по житлових багатоповерхівках у місті Покровськ Донецької області. Повторна атака була по рятувальниках і поліцейських, які працювали над ліквідацією наслідків.

Увечері, 8 серпня, у своєму зверненні до українського народу президент повідомив, що завершилися рятувальні роботи в Покровську на Донеччині. З його слів дев'ять людей загинули та 82 поранені.

"Сьогодні вже в другій половині дня завершилися рятувальні роботи в Покровську на Донеччині після вчорашнього ракетного удару російських терористів. Дев'ять людей загинули. Мої співчуття рідним і близьким… 82 поранені. Усім надається необхідна допомога. Серед поранених – двоє дітей, обидва хлопці, один із них у важкому стані…

Другий удар відбувся вже тоді, коли почалася рятувальна операція. Таке свідоме рішення терористів – завдати найбільше болю, найбільше шкоди. І за це буде максимальна відповідальність Росії – хоч би як розвивалися події, але вироки проти терористів повинні бути", – зазначив Президент.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: