fbpx
Сьогодні
19:24 08 Сер 2023

За минулий тиждень Сили оборони знищили понад 300 одиниць ворожої техніки та не дозволили ворогу просунутись вперед, – Маляр

English version here

Фото: Міністерство оборони України

Попри збільшення обстрілів та застосування авіації минулого тижня Сили оборони знищили понад 300 одиниць ворожої техніки та не дозволили ворогу просунутись вперед,

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«За минулий тиждень на сході і на півдні було знищено більше 300 одиниць ворожої техніки, а до того ж знищені боєприпаси, пункти управління, пункти компактного скупчення військових. Тобто наші військові дуже потужно нищать ворога», – повідомила Маляр.

За її словами, там, де ворог намагається наступати, а це 4 напрямки на сході – Лиманський, Куп'янський, Авдіївський і Мар'їнський – ніде ворог не може просунутись. Що це означає? Це означає, що наші стоять в настільки потужній обороні, що навіть збільшення обстрілів, які ми сьогодні фіксуємо, збільшення застосування авіації, нічого ворогу не дають», – зазначила заступниця міністра.

Маляр розповіла, що потрібно набратись терпіння і зрозуміти, що війна сильних супротивників не може бути короткою. Зараз триває потужний двобій.

«Всі ці тижні, які ми з вами спостерігаємо, відбувається не просто двобій, а це можна сказати дії на виснаження. Тобто крім того, що наші ЗСУ знищують наступальний і оборонний потенціал ворога, тобто щоб йому складніше було і наступати, і чинити опір. І другий важливий аспект, що ворога потрібно виснажувати – це нормальна річ», – наголосила Маляр.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: