fbpx
Сьогодні
Відео 21:02 04 Сер 2023

Ми вдячні СБУ за повернення війни в росію, - Зеленський

Фото: ОП

У п'ятницю, 4 серпня, на засіданні Ставки Верховного головнокомандувача розібрали ситуацію на передовій, виробництво зброї та продовольчий експорт. Президенту доповідав також керівник СБУ Василь Малюк.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, цитує Рубрика.

"Ставка. Засідання було тривале, значно довше від запланованого. Детально розібрали ситуацію на передовій, усі напрямки – ті, де тримаємо оборону, ті, де крок за кроком рухаємося вперед", – зазначив він.

За словами глави Української держави, про військову ситуацію в країні доповідали:

  • головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний,
  • командувач Сухопутних військ Олександр Сирський,
  • командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Детально проговорили, як саме і в які терміни, яким забезпеченням, якою логістикою буде більший результат для України", – поінформував Президент України.

Окрім того, Зеленський зауважив, що на засіданні обговорювалось виробництво боєприпасів та зброї в Україні.

"Максимально спрощуємо всі процедури, прибираємо всю бюрократію, яка ще заважає виробникам. Доповідав міністр стратегпрому Камишін. Результат буде", – сказав він.

На ставці також, за його словами, порушували питання продовольчого експорту та безпеки українських портів, про що доповідали командувач ВМС віце-адмірал Олексій Неїжпапа, урядовці, керівники розвідки.

"Хай російські терористи навіть не сподіваються, що їм вдасться спровокувати глобальну продовольчу кризу чи створити чергову цінову катастрофу", – наголосив Президент.

Зеленський поінформував, що була й доповідь керівника СБУ Василя Малюка.

міст не буду озвучувати. Скажу лише те, що всі ми вдячні Службі безпеки України за повернення війни назад – державі-агресору. Що несеш світу, з тим сам і опиняєшся", – резюмував Зеленський.

Як повідомляла Рубрика, президент України Володимир Зеленський провів тригодинне засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: