fbpx
Сьогодні
15:00 03 Сер 2023

Військові Збройних сил України на Мелітопольському напрямку просунулися майже на 650 м

English version here

Фото: facebook.com/NGUmainpage

Підрозділи однієї з бригад Нацгвардії просунулися майже на 650 метрів углиб оборони ворога на Мелітопольському напрямку.

Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко, інформує Рубрика.

Зазначається, що підрозділи однієї з бригад оперативного призначення Нацгвардії просунулися на близько 650 метрів углиб оборони противника, на 1 500 метрів по фронту та закріпилися на зайнятому рубежі на Мелітопольському напрямку.

Також Клименко додав, що на Маріїнському та Бердянському напрямках визначені сили та засоби Нацгвардії утримують рубежі оборони.

Що відомо про контрнаступ ЗСУ

Україна розпочала великий наступ на південному фронті. Контрнаступ проти російських військ набирає обертів.

Досі просування було повільним через російські мінні поля, танкові загородження та інші засоби захисту.

Як зазначили у британській розвідці, на українському півдні почала спостерігатися активізація бойових дій на двох ділянках фронту.

Окрім того, 27 липня стало відомо про звільнення населеного від російських загарбників населеного пункту Старомайорське.

Своєю чергою, у наступі на Мелітопольському напрямку нацгвардійці досягли успіхів. Наразі вони закріплюються на досягнутих рубежах.

Зі слів заступниці міністра оборони Ганни Маляр, на Бахмутському напрямку за тиждень Сили оборони України звільнили від російських загарбників два квадратні кілометри території, на півдні – понад 12 кв. км.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: