fbpx
Сьогодні
17:00 03 Сер 2023

На Таврійському напрямку українські бійці за добу знищили шість ворожих складів з боєприпасами

Фото: Генштаб ЗСУ

За добу на Таврійському напрямку українські Збройні сили виконали 1436 вогневих завдань, "демілітаризували" 22 одиниці ворожої техніки та 6 складів з боєприпасами.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерала Олександра Тарнавського.

Як підкреслив керманич угруповання "Таврія", артилерійські підрозділи Сил оборони протягом доби виконали 1436 вогневих завдань.

"Було знищено 22 одиниці військової техніки росіян. Зокрема, 1 танк, 9 ББМ, 4 одиниці артилерійських систем та мінометів, 1 станковий гранатомет, 3 БпЛА, 4 одиниці автомобільної техніки. Також було знищено 6 складів боєприпасів противника", – підкреслив генерал.

Нагадаємо, що підрозділи однієї з бригад Нацгвардії просунулися майже на 650 метрів углиб оборони ворога на Мелітопольському напрямку.

Окрім того, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 3 серпня 2023 року ліквідували близько 247 тисяч 850 російських загарбників, 620 з них – за останню добу.

Своєю чергою, секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов озвучив головні складнощі із звільненням територій.

Ситуація з контрнаступом ЗСУ була перегріта, тому багато хто тепер намагається говорити про графіки та дедлайни. Однак він наголосив, що ніхто не може ставити часових обмежень українським захисникам.

Очільник РНБО додав, що зараз українські військовослужбовці чудово виконують бойові завдання на фронті з урахуванням обставин, що склалися. Данілов наголосив, що бойові дії вкрай складні та залежать від багатьох обставин.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: