fbpx
Сьогодні
Відео 19:00 31 Лип 2023

Українці розробили сервіс для підвищення ефективності мітингів: у чому рішення

Інструмент Naratta для полегшення проведення зустрічей в Google Meet створили українські стартапери Данило Ляховецький та Ілля Зубков. Він об'єднує адженди, нотатки та фоллоу-апи в одному місці.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Одесити Данило Ляховецький та Ілля Зубков в розпал війни в Україні вирішили виправити проблему неефективних зустрічей у компаніях по всьому світу. Хлопці зустрічались із цією проблемою на своїх роботах, і були впевнені, що ця проблема бентежить не тільки їх.

Яке рішення?

Так з'явився продукт Naratta, що вже пройшов декілька ітерацій і зараз являє собою зручне браузерне розширення, що допомагає команді разом співпрацювати над аджендою зустрічі, контролювати свій час, писати нотатки та відправляти фоллоу-апи в один клік, не покидаючи інші корпоративні програми такі як Google Calendar та Google Meet.

Як це працює?

"Це допомагає організатором мітингів та їхнім командам більш продуктивно і структуровано підходити до зустрічей, заощаджує час та зберігає енергію", — розповіли розробники.

Команда планує розвивати Naratta, додаючи нові можливості з AI — такі як транскрибація і сумаризація зустрічей, складання порядку денного на основі ШІ та створення віртуального АІ-фасилітатора зустрічей як заміну людині, що повністю розв'яже проблему дезорганізованих мітингів.

"У нас грандіозна ціль — виправити проблему неефективних зустрічей по всьому світу й побудувати АІ, який буде ідеальним організатором і модератором зустрічей, що зекономить світу десятки мільярдів доларів щороку", — ділиться планами Данило.

Нагадаємо, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що українська військова система Delta пройшла тести НАТО та готова інтегрувати західну техніку, зокрема, винищувачі F-16.

Також ми повідомляли, що на засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" представники Естонії та Люксембургу підтримали ідею створення "ІТ-коаліції".

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: