fbpx
Сьогодні
11:32 31 Лип 2023

Енергетики просять жителів Києва повідомляти про гнізда лелек, які знаходяться на електроопорах

ДТЕК Київські електромережі запустив нову функцію на сайті.

За її допомогою клієнти можуть повідомити про виявлені гнізда лелек на електроопорах та стан птахів в них. Це стане важливим інструментом у захисті птахів та запобіганні відключень світла у клієнтів через обвалення гнізд на електричні дроти.

Коли ви повідомите енергетикам, то гнізда лелек на електроопорах укріплять спеціальними металевими конструкціями, що допоможе їм міцно триматися на опорах і не сповзати на дроти.

Компанія розробила його в рамках власного еколого-просвітницького проєкту #Лелеченьки, який вже допоміг захистити понад 10 тисяч білих лелек в Україні.

Довідка:

#Лелеченьки – проєкт ДТЕК Мережі, спрямований на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі»

Під егідою проєкту ми укріплюємо гнізда лелек на електроопорах спеціальними металевими конструкціями. Це допомагає їм міцно триматися на опорах і не сповзати на дроти, захищати лелек, а також мінімізувати аварії та відключення світла у наших клієнтів

  • За 10 років укріпили 507 гнізд лелек на електроопорах
  • Захистили щонайменше 10 тисяч птахів
  • Запрошуємо всіх небайдужих приєднуватися до нашої ініціативи!

 

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: