fbpx
Сьогодні
11:20 30 Лип 2023

Говорити про спокій у російській глибинці вже не доводиться: Ігнат прокоментував атаку дронами Москви

Фото: ТАСС

Після безпілотної атаки на Москву, під час якої сталося влучання у 50-поверхову будівлю, говорити про російський спокій в глибинці вже не доводиться.

Про це розповів речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

"У Росії завжди щось літає, і в Москві зокрема.

Є ті, кого війна "не стосується" – вона вже стосується. Вже є певні настрої в Росії – щось прилітає, і гучно…

Тому говорити про російський спокій у глибинці вже не доводиться. Вони отримали те, чого хотіли", – заявив Ігнат.

Нагадаємо, що у ніч на 30 липня, у російській Москві, а також у Підмосков'ї пролунали вибухи: офіційна влада заявила про атаку безпілотників, а також говорили про роботу протиповітряної оборони.

У виданні ТАСС зауважили, що "стався хлопок" у будівлі "IQ-кварталу", розташованого в "Москва-Сіті".

"Унаслідок вибуху на рівні 5-6 поверху 50-поверхової будівлі на Пресненській набережній, 10с2 порушено скління", – сказав співрозмовник агентства.

Окрім того у Telegram-каналах уточнюють, у вежі, яку атакував безпілотник у "Москва-Сіті", розміщено відразу 3 російські міністерства:

  • Мінекономрозвитку,
  • Мінпромторг,
  • Мінкомзв'язку.

Що відомо про атаки БпЛА на Москву – столицю російської федерації

У росії останнім часом почастішали заяви про безпілотники, які атакують, зокрема, Москву. Традиційно такі "повітряні атаки" приписують Україні.

Так, наприклад, у ніч проти 28 липня в росії заявляли, що "ворожий безпілотник" нібито намагався атакувати один з об'єктів у Москві, та був знищений силами Міноборони рф.

Нагадаємо, що 24 липня москву атакували два безпілотники. Повідомляється, що один БПЛА влучив у бізнес-центр, де знаходиться магазин "Леруа Мерлен", а інший впав недалеко від будинку Міноборони РФ та штаб-квартири кібернетичної розвідки ГРУ.

Окрім того, в кінці травня за даними російських ЗМІ, москву та підмосков'я атакували близько 25 безпілотників — більшу частину з них збили ППО в Підмосков'ї.

А на початку травня в росії заявили, що дрони намагалися "атакувати" кремль. При цьому москва традиційно звинуватила Україну.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: