fbpx
Сьогодні
20:59 27 Лип 2023

Президент відвідав Очаків на Миколаївщині та зустрівся з військовими медиками

27 липня, у Миколаївській області президент України Володимир Зеленський відвідав місто Очаків та зустрівся там з військовими медиками.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram Глави держави.

"Стабілізаційний медпункт в Очакові. Тут отримують медичну допомогу поранені на передовій захисники України. Мав честь особисто вручити військовим медикам державні нагороди", підкреслив український лідер.

Зеленський додав, що пишається всіма, хто захищає нашу державу, та вдячний усім, хто рятує людей.

Окрім того, Президент побував і в обласному центрі Миколаєві у хірургічному відділенні лікарні. Там він поспілкувався з дітьми, які лікуються після мінно-вибухових травм, яких вони зазнали під час обстрілів регіону.

"Дякую нашим медикам за велику роботу. За те, що повертають до життя дітей, зокрема з інших регіонів, які є нашим майбутнім. Маємо ще більше цінувати медичних працівників і покращувати умови їхньої дуже важливої роботи", наголосив Глава держави.

Довідка

Зауважимо, що Очаків з початку повномасштабної війни перебував під постійними обстрілами російських окупантів. Адже ворог узяв під контроль Кінбурнську косу, через що місто опинилося в радіусі дії артилерії рф.

Зокрема, кілька днів тому противник вдарив по бібліотеці Очакова. Там почалася пожежа, обійшлося без жертв та постраждалих.

А 19 липня, росіяни здійснили черговий обстріл міста Очакова на Миколаївщині – поцілили у багатоповерхівку.

Нагадаємо: цього дня українське військове командування перебуває у зоні ОСУВ "Таврія". Президент провів виїзне засідання Ставки Головнокомандувача у Дніпрі. Учасники засідання обговорили ситуацію на фронті, перебіг наступальних та оборонних дій.

Крім того, пильну увагу приділили забезпеченню військ боєприпасами та результативності використання наявних систем ППО.

Також Зеленський додав, що наразі добігає кінця всеохопна перевірка ТЦК. За її результатами, одинадцять областей – на особливому контролі.

Окрім того, президент на Дніпропетровщині зустрівся  військовими медиками, та привітав їх з професійним св'ятом.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: