fbpx
Сьогодні
15:12 27 Лип 2023

МЗС відреагувало на ситуацію в Сеулі: відкликає працівника посольства після бійки в барі

МЗС України в Південній Кореї

МЗС України негайно відкликає дипломата посольства в Південній Кореї із довготермінового відрядження та повертає його в Україну після бійки в барі Сеула.

Про це заявив речник МЗС України Олег Ніколенко у соціальній мережі Фейсбук.

«МЗС України оперативно проаналізувало всі деталі інциденту, який мав місце в Сеулі за участі співробітника українського посольства. За підсумками ухвалено рішення про негайне відкликання дипломата із довготермінового відрядження та його повернення до України», – йдеться у повідомленні.

Також Ніколенко наголошує, що усі працівники української дипломатичної служби за кордоном мають неухильно дотримуватися професійної та моральної етики, а також поважати законодавство країн їхнього перебування.

Зазначимо, що раніше з'явилася інформація корейських ЗМІ, про те, що співробітник посольства України у нетверезому стані влаштував бійку з відвідувачем бару в Сеулі. Крім того, він побився з працівником закладу та офіцером поліції.

Наразі посольство України співпрацює з владою Республіки Корея, аби забезпечити неупереджене розслідування інциденту та вибачитися перед корейською громадою й постраждалими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: