fbpx
Сьогодні
12:03 20 Лип 2023

Внаслідок атаки по Одесі загинув молодий чоловік

Фото: dumskaya_ua

Через сьогоднішню нічну ворожу атаку по Одесі загинув 21-річний чоловік. Глава держави Володимир Зеленський відреагував на атаку країни-агресорки.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на голову Одеської ОВА Олега Кіпера.

"На жаль, внаслідок нічної російської атаки маємо одного загиблого в Одесі. Загиблий – охоронець цивільної будівлі, 2002 року народження", – написав він.

Володимир зеленський відреагував.

"Одеса. Миколаїв. Російські терористи продовжують свої намагання зруйнувати життя нашої країни. На жаль, є поранені, є загиблі… Мої співчуття рідним та близьким! Але немає у держави-зла ракет, які були б сильніші, ніж наша воля зберегти життя, підтримати один одного і перемогти", – заявив президент.

Зеленський дякує усім, хто захищає українські міста, людей та наше небо. Він вдячний нашим військовим, рятувальникам, лікарям, місцевій владі, волонтерам та усім, хто залучений до ліквідації наслідків російського терору.

Він також подякував працівникам портів, які роблять усе, щоб зберегти нашу інфраструктуру, будівельникам та ремонтним бригадам, які допомагають людям відновити нормальні умови життя.

"Усі разом ми пройдемо цей страшний час. І вистоїмо проти ударів російського зла", – додав президент.

Зеленський також оприлюднив відео з наслідками нічних російських ударів по мирних містах України.

Нічна атака по Україні

російські військові вже третій день поспіль атакували південь України.

Зокрема, вони обстріляли Одесу та Миколаїв.

Через обстріл у містах пошкоджені житлові будинки та інші будівлі, також виникли пожежі. Раніше повідомлялося про чотирьох постраждалих в Одесі.

Водночас в Миколаєві відомо про одного загиблого та 19 постраждалих.

Зауважимо, вночі російські військові також атакували Суми трьома безпілотниками типу Shahed-136. Один із них збитий, другий підбитий Силами ППО ЗСУ, є влучання у будівлю позашкільного оздоровчого закладу. Пошкоджено приміщення, сталася пожежа.

Зазначимо, що окупанти атакували Україну 19 крилатими ракетами та такою ж кількістю "Шахедів", частину з них вдалося збити.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: