fbpx
Сьогодні
Новини компаній 10:39 17 Лип 2023

Благодійний внесок: "АТБ" запустив нову ініціативу на підтримку українських захисників і медиків

Майже півтора року українці живуть в надважких умовах повномасштабної війни. Увесь цей час на передовій продовольчої безпеки України перебуває лідер вітчизняного ритейлу — АТБ. Перейшовши на особливий режим роботи ще у перші дні війни, компанія стабільно забезпечує мільйони громадян гарантовано свіжими продуктами та товарами першої необхідності.

Разом з цим, АТБ розгорнула безпрецедентну за багатьма показниками благодійну кампанію з підтримки Збройних сил, добровольчих формувань, медичних закладів, постраждалих мешканців з деокупованих територій тощо. Загальна сума наданої в умовах воєнного стану допомоги від компанії складає вже майже 500 мільйонів гривень.

Новим етапом потужної підтримки українських захисників та медиків стане ініціатива АТБ «Благодійний внесок», яка стартував 14 липня поточного року та триватиме до 6 вересня включно.

Метою проєкту є збір коштів на підтримку українських захисників, які наразі тиснуть ворога по всій лінії фронту, та медиків, що рятують життя українців. Зробити свій посильний внесок у наближення нашої спільної перемоги матиме можливість кожен бажаючий. Для цього у прикасових зонах магазинів АТБ, яких в країні сьогодні діє 1188, буде розміщено спеціальні наклейки.

Покупець робить внесок на касі будь-якого магазину АТБ та на знак подяки отримує сувенірну тематичну наклейку. Сума благодійного внеску може бути 30, 50 або 100 гривень. Фактично ці кошти покупець передає на посилення нашої обороноздатності або допомогу медичним установам.

Благодійний внесок АТБ

Зібрані під час проведення акції кошти у повному обсязі Всеукраїнська організація «Благодійний фонд АТБ» направить на закупівлю украй необхідних товарів, спеціалізованої техніки, амуніції чи обладнання по запитам від Міністерства Оборони України, Обласних Військових Адміністрацій, підрозділів ЗСУ або державних медичних закладів.

Детальніше про новий проєкт «Благодійний внесок» можна дізнатися у куточку споживача, на сайті АТБ, або за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0-800-500-415.

Компанія АТБ долучає до благодійності партнерів по бізнесу та єднає громадян навколо священної місії та нашої спільної мети — перемоги. За ініціативи, спрямовані на підтримку та допомогу українським військовим, АТБ отримала особисту подяку від Головнокомандувача Збройних сил України, генерала Валерія Залужного.

Благодійний внесок АТБ

Нагадаймо, нещодавно фінішувала благодійна акція від АТБ «Сертифікат для ЗСУ», в ході  якої покупці мережі зібрали понад 35 млн гривень. Таку ж суму із власного бюджету виділила й компанія АТБ, збільшивши благодійний збір до 70 млн гривень. І ці кошти вже «воюють» на нашому боці: для українських захисників було закуплено майже 400 дронів Mavic 3, три десятки автівок спеціального призначення, чотири машини швидкої допомоги та три штабні всюдиходи, що використовуватимуться як пересувні пункти управління.

«Ми чітко усвідомлюємо, що тільки послідовна робота, щодо підтримки та  допомоги нашим захисникам максимально наближує таку очікувану усіма нами Перемогу! Не зупиняємось!»,  — прокоментував нещодавню передачу автівок та дронів військовим Борис Марков, Генеральний директор та голова Ради директорів корпорації АТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: