fbpx
Сьогодні
10:41 14 Лип 2023

Корпорація “АТБ” передала лікарні Мечникова 15 тисяч санітарних наборів

У Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечникова щодня рятують наших Захисників. Корпорація "АТБ" продовжує допомогати медикам. Так, 13 липня медзаклад отримав від неї близько 15 тисяч санітарних наборів.

Про це повідомляє Інформатор.

"До санітарного набору входять антисептичні серветки, антисептик та маска. Лікарня потужна, пацієнтів багато, тому використовується й багато розхідників. Вже багато років корпорація "АТБ" допомогає лікарні Мечникова ліками, розхідними матеріалами, а також дороговартісним обладнанням. Все, що нам потрібно, ми просимо і вони по змозі нам закуповують все, в чому саме зараз в нас є потреба", – каже Ірина Китова, заступниця медичного директора лікарні Мечникова.

Корпорація

Також Ірина Китова додала, що раніше корпорація "АТБ" встановила спеціальне освітлення в операційних та обладнала реанімаційну кімнату приймального відділення сучасним  обладнанням, що сьогодні успішно допомагає рятувати життя.

"За останні півтора року навантаження на операційні зростає в рази. Якщо до 2022 року ми проводили 10-15 ургентних операцій за добу, то зараз це 30. Обладнання не витримує навантаження. Ми попросили і нам оновили освітлення в операційних, у нас нові коагулятори, операційні столи. Те, що виходить з ладу, ми намагаємось оновлювати. І корпорація "АТБ" нам за ці півтора року дуже багато допомогла", – відмітила вона.

Як зазначають в компанії, допомога лікарні Мечникова та іншим медзакладам має системний та плановий характер. Це – базовий принцип корпорації як соціально відповідального бізнесу.

Корпорація

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: