fbpx
Сьогодні
11:41 11 Лип 2023

ЗСУ оприлюднили відео, як знищували ворожі дрони під час нічної атаки по країні

[;ua]Фото: Ілюстративне DEFENCE UAPhoto:Illustrative DEFENCE UA

У ніч на 11 липня російські загарбники вчергове атакували Україну ударними дронами іранського виробництва Shahed-136/131. Протиповітняна оборона знищила 26 дронів та один розвідувальний БПЛА типу "Zala".

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook Командування Об'єднаних Сил ЗСУ.

"В результаті успішної бойової роботи засобами Повітряних Сил та інших складових Сил оборони, знищено 26 ударних БпЛА та один розвідувальний безпілотник типу "Zala", – розповів командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як наголосив керманич ОС, ворог вдруге за місяць атакував Київ з використанням дронів, які було випущено з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ).

"Наші мобільні групи та сили протиповітряної оборони розпочали свою роботу з перехоплення та знищення цілей на підступах до Києва. Всі цілі були знищені за допомогою нашої багаторівневої системи ППО", – підкреслив генерал.

Наєв також додав, що уламки деяких дронів впали в одному із населених пунктах Київської області. На щастя, обійшлося без жертв.

Що відомо про атаку нічну атаку по Україні

Нагадаємо, що в ніч на 11 липня армія рф вкотре атакувала територію України за допомогою БПЛА та ракет, через що в деяких регіонах було оголошено повітряну тривогу.

Окрім цього, повідомляли про вибухи в Черкаській та Одеській областях та наголосили, що ймовірно причина – робота ППО.

Як писала Рубрика, російські загарбники вчергове атакували регіони України ударними безпілотниками іранського виробництва "Shahed-136/131". Сили ППО приземлили 26 ворожих повітряних цілей.

Також у ніч на 11 липня російсько-окупаційні війська атакували столицю дронами іранського виробництва, усі повітряні цілі було знищено протиповітряною обороною.

Окрім того, війська рф намагалися атакувати зерновий термінал одного з портів в Одеській області. 22 безпілотники захисники знищили, два влучили в адмінбудівлю припортового об'єкта.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: